Different is OK
Free Call 064/1250450

999.00 RSD

Darou bi živeo u miru, ali su njegovi neprijatelji otpočeli rat. Zlatni gospodari svemira tražili su da se pokori, obesili mu ženu i porobili njegov narod. Stavljajući sve na kocku, Darou se preobražava kako bi urušio poredak Zlatnih! Stupa u borbu ne bi li preživeo smrtonosna suparništva iz kojih se rađaju najveći ratnici Zajednice, uspeo se u njihovim redovima i strpljivo sačekao da pokrene revoluciju kojom će njihov poredak načeti iznutra…

Шифра производа: 24 Категорије: , Ознаке: , , , , Product ID: 1489

Опис

Morning Star, Pierce Brown 

Darou bi živeo u miru, ali su njegovi neprijatelji otpočeli rat. Zlatni gospodari svemira tražili su da se pokori, obesili mu ženu i porobili njegov narod. Stavljajući sve na kocku, Darou se preobražava kako bi urušio poredak Zlatnih! Stupa u borbu ne bi li preživeo smrtonosna suparništva iz kojih se rađaju najveći ratnici Zajednice, uspeo se u njihovim redovima i strpljivo sačekao da pokrene revoluciju kojom će njihov poredak načeti iznutra.

Najzad je kucnuo taj čas!

Međutim, častoljubivih i željnih osvete ima na obe strane. Darou i njegova družina suočiće se s moćnim neprijateljima koji nemaju ni milosti ni skrupula. Među njima će naići i na svoje nekadašnje prijatelje. Da bi pobedio, Darou će morati da nadahne potlačeni narod da se reši okova i sruši svet koji su sagradili njihovi svirepi gospodari, ne bi li ispunili svoju slavnu sudbinu, za koju su predugo bili uskraćeni.

PROČITAJTE ODLOMAK 

OD ISTOG AUTORA PROČITAJTE I: Uspon Crvenog, Sin Zlatnoga

GODINA IZDANJA: 2016

BROJ STRANA: 502

FORMAT: 13 x 20 cm

PREVEO: Miroslav Bašić Palković 

 

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију “ZVEZDA ZORE (USPON CRVENOG 3), Pirs Braun”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Background pattern