Different is OK
Free Call 064/1250450
Akcija!

849.00 RSD 679.20 RSD

Nekada se davno tama nad svetom svila, i ta tama imaše svoju kraljicu.

Adelina Amuteru ne želi više da trpi! Okrenula je leđa svima koji je izdaše, uspevši da pripremi najbolju moguću osvetu: pobedu! Njena vladavina kao Belog Vuka donela joj je zadovoljstvo, ali sa svakim novim osvajanjem njena svirepost još više raste. Tama što se krije u njoj počela je da joj izmiče iz ruku, preteći da poruši sve što je postigla…

 

Шифра производа: 20 Категорије: , Ознаке: , Product ID: 1449

Опис

The Midnight Star, Marie Lu 

Nekada se davno tama nad svetom svila, i ta tama imaše svoju kraljicu.

Adelina Amuteru ne želi više da trpi! Okrenula je leđa svima koji je izdaše, uspevši da pripremi najbolju moguću osvetu: pobedu! Njena vladavina kao Belog Vuka donela joj je zadovoljstvo, ali sa svakim novim osvajanjem njena svirepost još više raste. Tama što se krije u njoj počela je da joj izmiče iz ruku, preteći da poruši sve što je postigla!

Adelini će se otvoriti stare rane pred pojavom nove opasnosti, koja neće izložiti riziku samo nju, već i budućnost svih Elitnih i sveta u kojem žive. Da bi spasile sebe i očuvale svoje carstvo, Adelina i njene Ruže moraće se pridružiti Bodežima u opasnom poduhvatu – mada se najveća opasnost možda krije upravo u njihovom nategnutom savezu.

Mladi Elitni bili su odblesak svetlosti na olujnom nebu, tama što kopni pred praskozorjem. Nikada pre toga nisu postojali, i nikada više neće.

PROČITAJTE ODLOMAK 

OD ISTOG AUTORA PROČITAJTE I: trilogija LEGENDA

GODINA IZDANJA: 2016

BROJ STRANA: 266

FORMAT: 13 x 20 cm

PREVEO: Miroslav Bašić Palković

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију “ZVEZDA PONOĆI (MLADA ELITA 3), Mari Lu”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Background pattern