Different is OK
Free Call 064/1250450
(1 рецензија корисника)

799.00 RSD

Višestruko nagrađivani autor, Šerman Aleksi, donosi nam priču o Junioru, mladom karikaturisti koji odrasta u indijanskom rezervatu Spokejn. Junior odlučuje da preuzme kontrolu nad sopstvenim životom pa napušta svoju ubogu školu u rezervatu i upisuje se u ruralnu belačku srednju školu, u kojoj je jedini drugi Indijanac – školska maskota…

Категорија: Ознаке: , Product ID: 1367

Опис

The Absolutely True Diary of a Part-Time Indian, Sherman Alexie

Višestruko nagrađivani autor, Šerman Aleksi, donosi nam priču o Junioru, mladom karikaturisti koji odrasta u indijanskom rezervatu Spokejn. Junior odlučuje da preuzme kontrolu nad sopstvenim životom pa napušta svoju ubogu školu u rezervatu i upisuje se u ruralnu belačku srednju školu, u kojoj je jedini drugi Indijanac – školska maskota.

Sreceparajuć, duhovit i prelepo napisan, sa dirljivim crtežima Elen Fornej koji ilustruju razvoj glavnog junaka, roman Skroz istinit dnevnik jednog povremenog Indijanca hronika je savremenog odrastanja jednog indijanskog dečaka, koji pokušava da se odupre sudbini koja mu je od rođenja nametnuta.

PROČITAJTE ODLOMAK 

GODINA IZDANJA: 2016

BROJ STRANA: 244

FORMAT: 13 x 20 cm

PREVEO: Draško Roganović

  

1 рецензија за SKROZ ISTINIT DNEVNIK JEDNOG POVREMENOG INDIJANCA, Šerman Aleksi

  1. Aleksandar Radovanović

    Jedna od mojih omiljenih knjiga. Odrastanje dečaka koji ima zdravstvene probleme, u siromašnoj sredini, odbačen od svojih i okružen stereotipima. Na jako lep i neobičan način opisano putovanje dečaka kroz razne životne situacije. Knjiga će se dopasti kako mlađima, tako i starijima, jer da bismo od juniora postali Junior, potrebno je suočiti se sa onim nečim, bez obzira na godine i na broj pokušaja.

Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Background pattern