Different is OK
Free Call 064/1250450
Akcija!

899.00 RSD 719.20 RSD

U Zlatnom sinu, nastavku hit sage Uspon Crvenog, Darou nastavlja svoju bitku za oslobođenje potlačenog naroda Marsa protiv surovih Zlatnih vladara. Oni upravljaju svetom izgrađenim na lažima. On je pobunjenik, prekaljen tugom i ličnim gubitkom. Postavši deo vladajuće klase Zlatnih, koji i ne slute njegovo pravo poreklo, Darou nastavlja svoju misiju rušenja Zlatne Zajednice iznutra…

Шифра производа: 23 Категорије: , , Ознаке: , , , Product ID: 1486

Опис

Golden Son, Pierce Brown 

U Zlatnom sinu, nastavku hit sage Uspon Crvenog, Darou nastavlja svoju bitku za oslobođenje potlačenog naroda Marsa protiv surovih Zlatnih vladara. Oni upravljaju svetom izgrađenim na lažima. On je pobunjenik, prekaljen tugom i ličnim gubitkom. Postavši deo vladajuće klase Zlatnih, koji i ne slute njegovo pravo poreklo, Darou nastavlja svoju misiju rušenja Zlatne Zajednice iznutra. To ga vodi u nove pustolovine, u uzbudljive svemirske bitke, opsade golemih gradova pod zaštitnim poljima, u dvoboje i okršaje koji oduzimaju dah, a odigravaju se na palubama bojnih brodova, na raskošnim dvorovima svemirskog plemstva i po egzotičnim planetama zvezdane imperije.

Kao jagnje koje se našlo usred vučjeg čopora, Darou će u tom surovom svetu pronaći prijateljstvo, poštovanje i ljubav, ali i spoznati gnev moćnih takmaca i zakletih neprijatelja.

PROČITAJTE ODLOMAK 

OD ISTOG AUTORA PROČITAJTE I: Uspon Crvenog, Zvezda zore

GODINA IZDANJA: 2015

BROJ STRANA: 440

FORMAT: 13 x 20 cm

PREVEO: Miroslav Bašić Palković 

 

  

  

 

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију “SIN ZLATNOGA (USPON CRVENOG 2), Pirs Braun”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Background pattern