SENKA I KOST (TRILOGIJA GRIŠA 1), Li Bardugo

Оцењено 5.00 од 5 на основу 1 оцене купца
(1 рецензија корисника)

899.00 RSD

Sa svih strana u neprijateljskom okruženju, nekada ponosna Ravkija sada je zemlja rascepljena nadvoje Senovitim Preklopom, oblašću skoro neprobojne tame koja vrvi od čudovišta što se hrane ljudskim mesom. U beznadežnoj situaciji, sudbinu cele zemlje u svojim rukama ima jedna usamljena izbeglica, kao neželjen teret i svoju neispunjenu sudbinu…

Категорије: , , Oznake: , , ID proizvoda:1907

Opis

Shadow and Bone, Leigh Bardugo:

Sa svih strana u neprijateljskom okruženju, nekada ponosna Ravkija sada je zemlja rascepljena nadvoje Senovitim Preklopom, oblašću skoro neprobojne tame koja vrvi od čudovišta što se hrane ljudskim mesom. U beznadežnoj situaciji, sudbinu cele zemlje u svojim rukama ima jedna usamljena izbeglica, kao neželjen teret i svoju neispunjenu sudbinu.

Alina Starkov se nikada ni u čemu nije isticala. Međutim, kada njen puk bude napadnut u Preklopu, a njen najbolji prijatelj teško ranjen, Alina otkriva u sebi uspavanu moć koja će njemu spasti život – moć koja bi mogla da bude ključna za oslobađanje njene ratom opustošene zemlje. Otrgnuta od svega što je ikada znala, Alina odlazi na kraljevski dvor da se obučava kao pripadnica Griša, elitnog staleža ljudskih bića s magijskim moćima, koji predvodi tajanstveni Mračnjak.

Ali ništa u tom raskošnom svetu nije onakvo kakvim se čini. Uz tamu koja se nad njom nadvija i čitavim kraljevstvom koje zavisi od njene neukroćene moći, Alina mora da se suoči s tajnama Griša… ali i tajnom koju nosi u svom srcu.

PROČITAJTE ODLOMAK 

OD ISTE AUTORKE PROČITAJTE I: Šest vrana

GODINA IZDANJA: 2017

BROJ STRANA: 300

FORMAT: 13 x 20 cm

PREVELA: Jelena Katić Živanović

1 рецензија за SENKA I KOST (TRILOGIJA GRIŠA 1), Li Bardugo

  1. Оцењено 5 од 5

    Ljubav_prema_papiru

    Prelepa knjiga,serija.Sve preporuke za ovu knjigu.

Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Background pattern