Different is OK
Free Call 064/1250450

899.00 RSD

Šesnaestogodišnjem Sajmonu, gej tinejdžeru koji još uvek nikome nije odao svoju tajnu, život se iz korena promeni kad jedan imejl vidi neko ko nije trebalo da ga vidi. U tren oka postao je žrtva ucene drugara iz razreda, koji pred njega postavlja nemoguć zahtev. Da stvar bude gora, ta ucena uključuje i bojazan da će biti ugrožena i strogo čuvana privatnost dečaka Plavog, s kojim se Sajmon „naslepo“ dopisuje…

 

Опис

Simon vs. the Homo Sapiens Agenda, Becky Albertalli 

Šesnaestogodišnjem Sajmonu, gej tinejdžeru koji još uvek nikome nije odao svoju tajnu, život se iz korena promeni kad jedan imejl vidi neko ko nije trebalo da ga vidi. U tren oka postao je žrtva ucene drugara iz razreda, koji pred njega postavlja nemoguć zahtev. Da stvar bude gora, ta ucena uključuje i bojazan da će biti ugrožena i strogo čuvana privatnost dečaka Plavog, s kojim se Sajmon „naslepo“ dopisuje.

Srednjoškolski život najednom postaje mnogo uzbudljiviji nego što se moglo i zamisliti, ne samo zbog promene ponašanja njegovih najbližih prijatelja već i zbog sve otvorenijeg očijukanja između njega i Plavog. Postepeno, Sajmon biva prisiljen da natera sebe da izađe iz zone udobnosti u kojoj živi, kako ga na to ne bi naterao neko drugi. Ono što ga najviše muči jeste kako to da učini a da ne ugrozi svoja dugogodišnja prijateljstva, da ostane pošten prema sebi i da pokuša da pronađe sreću s najslađim momkom kojeg je ikada upoznao.

 „Dete rođeno iz ljubavi Džona Grina i Rejnbou Rovel.“

Teen Vogue

 „Istovremeno neopisivo zabavno i neizrecivo tužno… Čitaoci će se ludo zaljubiti u Sajmona.“

Publishers Weekly

 „Smešan, dirljiv i emotivno zreo.“

Kirkus Reviews 

PROČITAJTE ODLOMAK 

GODINA IZDANJA: 2017

BROJ STRANA: 236

FORMAT: 13 x 20 cm

PREVELA: Jelena Katić Živanović

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију “SAJMON PROTIV ZAVERE HOMO SAPIENSA, Beki Albertali”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Background pattern