Different is OK
Free Call 064/1250450
Akcija!

1,000.00 RSD 800.00 RSD

War Storm, Victoria Aveyard: Pobeda uvek ima cenu. Mer Barou je tu lekciju naučila isuviše dobro kad ju je Kalova izdaja gotovo uništila. Rešena da zaštiti svoje srce – i da obezbedi slobodu za Crvene i pripadnike novog soja kojima i sama pripada – Mer je odlučila da jednom za svagda sruši Kraljevinu Nortu… počevši od krune s Mejvenove glave…

 

Опис

War Storm, Victoria Aveyard: Pobeda uvek ima cenu.

Mer Barou je tu lekciju naučila isuviše dobro kad ju je Kalova izdaja gotovo uništila. Rešena da zaštiti svoje srce – i da obezbedi slobodu za Crvene i pripadnike novog soja kojima i sama pripada – Mer je odlučila da jednom za svagda sruši Kraljevinu Nortu… počevši od krune s Mejvenove glave.

Ali niko ne može da se bori sâm, i pre nego što Crveni budu u stanju da se ujedine i podignu, Mer mora da stane uz momka koji joj je slomio srce kako bi porazila momka koji je umalo slomio nju. Kalovi siloviti Srebrni saveznici, zajedno s Mer i Skerletnom stražom, pokazaće se kao moćna sila. Mejvena, međutim, pokreće toliko duboka opsesija da neće prezati ni od čega kako bi povratio Mer, čak i ako to znači da će morati da uništi sve – i svakoga – na svom putu.

Rat je na pragu, i sve ono za šta se Mer borila sada visi o koncu. Hoće li pobeda biti dovoljna da se sruše Srebrna kraljevstva? Ili će Mala munjobacačica zauvek utihnuti?

U ovom moćnom završetku veličanstvenog serijala Viktorije Ejvjard, Mer mora da prihvati svoju sudbinu i prizove svu svoju moć… jer možda će svi doživeti iskušenje, ali neće svi preživeti.

 

GODINA IZDANJA: 2018

BROJ STRANA: 600

FORMAT: 13 x 20 cm

PREVELA: Jelena Katić Živanović

OD ISTE AUTORKE PROČITAJTE I: Stakleni mač

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију “RATNA OLUJA (CRVENA KRALJICA 4), Viktorija Ejvjard”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Background pattern