Different is OK
Free Call 064/1250450
Akcija!

999.00 RSD 699.00 RSD

Morigan Vrana je ukleta. Pošto je rođena na Pomračje, najnesrećniji dan za rađanje dece, dežurni je krivac za sve lokalne nezgode, od oluja do srčanih udara – a, najgore od svega, njena kletva znači da je Morigan osuđena da umre na svoj jedanaesti rođendan u ponoć.

Ali dok Morigan iščekuje svoju sudbinu, pojavljuje se čudan i izvanredan čovek po imenu Jupiter Sever. Dok je progone psi od crnog dima i senoviti lovci na konjima, on je odvlači na bezbedno, u tajni, magični grad po imenu Nikadište…

Категорије: , , Ознаке: , Product ID: 2070

Опис

Nevermoor, Jessica Townsend:

Morigan Vrana je ukleta. Pošto je rođena na Pomračje, najnesrećniji dan za rađanje dece, dežurni je krivac za sve lokalne nezgode, od oluja do srčanih udara – a što je najgore od svega, ta kletva znači da je Morigan osuđena da umre u ponoć na svoj jedanaesti rođendan.

Ali dok iščekuje svoju sudbinu, pojavljuje se čudan i izvanredan čovek po imenu Jupiter Sever, i malo pre nego što će Morigan ugrabiti psi od crnog dima i senoviti lovci na konjima, odvlači je na bezbedno ‒ u tajni magični grad po imenu Nikadište.

Morigan tada otkriva da ju je Jupiter prijavio na takmičenje za mesto u najprestižnijoj organizaciji toga grada: Čudesnom Društvu. Kako bi mu pristupila, moraće da učestvuje u četiri različita i opasna iskušenja, takmičeći se sa stotinama druge dece, koja sva do jednog imaju neki neverovatan talenat koji ih izdvaja – dar za kakav je Morigan potpuno sigurna da ga nema. Kako bi zauvek ostala u bezbednom okrilju Nikadišta, Morigan će morati da smisli kako da prođe kroz ta iskušenja – inače će morati da napusti grad i suoči se sa svojom kobnom sudbinom.

Savršeno delo za ljubitelje Harija Potera i Nila Gejmena, čiji vratolomni zaplet i maštoviti svet nude svež pogled na magiju, koja će privući novu generaciju čitalaca.

PROČITAJTE ODLOMAK 

BROJ STRANA: 400

FORMAT: 13 x 20 cm

PREVEO: Draško Roganović

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „NIKADIŠTE (NIKADIŠTE 1), Džesika Taunsend“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Background pattern