Different is OK
Free Call 064/1250450

999.00 RSD

Morigan Vrana je ukleta. Pošto je rođena na Pomračje, najnesrećniji dan za rađanje dece, dežurni je krivac za sve lokalne nezgode, od oluja do srčanih udara – a, najgore od svega, njena kletva znači da je Morigan osuđena da umre na svoj jedanaesti rođendan u ponoć.

Ali dok Morigan iščekuje svoju sudbinu, pojavljuje se čudan i izvanredan čovek po imenu Jupiter Sever. Dok je progone psi od crnog dima i senoviti lovci na konjima, on je odvlači na bezbedno, u tajni, magični grad po imenu Nikadište…

Категорије: , , Ознаке: , Product ID: 2070

Опис

Nevermoor, Jessica Townsend:

Morigan Vrana je ukleta. Pošto je rođena na Pomračje, najnesrećniji dan za rađanje dece, dežurni je krivac za sve lokalne nezgode, od oluja do srčanih udara – a što je najgore od svega, ta kletva znači da je Morigan osuđena da umre u ponoć na svoj jedanaesti rođendan.

Ali dok iščekuje svoju sudbinu, pojavljuje se čudan i izvanredan čovek po imenu Jupiter Sever, i malo pre nego što će Morigan ugrabiti psi od crnog dima i senoviti lovci na konjima, odvlači je na bezbedno ‒ u tajni magični grad po imenu Nikadište.

Morigan tada otkriva da ju je Jupiter prijavio na takmičenje za mesto u najprestižnijoj organizaciji toga grada: Čudesnom Društvu. Kako bi mu pristupila, moraće da učestvuje u četiri različita i opasna iskušenja, takmičeći se sa stotinama druge dece, koja sva do jednog imaju neki neverovatan talenat koji ih izdvaja – dar za kakav je Morigan potpuno sigurna da ga nema. Kako bi zauvek ostala u bezbednom okrilju Nikadišta, Morigan će morati da smisli kako da prođe kroz ta iskušenja – inače će morati da napusti grad i suoči se sa svojom kobnom sudbinom.

Savršeno delo za ljubitelje Harija Potera i Nila Gejmena, čiji vratolomni zaplet i maštoviti svet nude svež pogled na magiju, koja će privući novu generaciju čitalaca.

PROČITAJTE ODLOMAK 

BROJ STRANA: 400

FORMAT: 13 x 20 cm

PREVEO: Draško Roganović

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију “NIKADIŠTE (NIKADIŠTE 1), Džesika Taunsend”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Background pattern