Different is OK
Free Call 064/1250450
(1 рецензија корисника)

899.00 RSD

Dirljiva i briljantno napisana priča o  prvoj ljubavi, porodici, gubitku i izdaji…

Опис

I’ll Give You the Sun, Jandy Nelson

Dirljiva i briljantno napisana priča o prvoj ljubavi, porodici, gubitku i izdaji.

Džud i Noa su trinaestogodišnji blizanci. Džud je devojčica nemirnog duha koja pršti energijom, dok je Noa usamljenik koji jedino zadovoljstvo nalazi u crtanju. Ali tri godine kasnije, kada napune šesnaest, situacija je dramatično drugačija. Džud je postala gotovo nevidljiva devojka, umetnica povučena u sebe, a Noa je neočekivano postao najpopularniji dečak u školi, i više ne uzima olovku u ruke.
U te tri godine dogodilo im se nešto tragično, nešto što im je život promenilo iz korena i pokidalo sve nežne strune koje su ih vezivale. Sve dok Džud ne upozna dva tajanstvena muškarca, koji će joj pomoći da izgradi nove temelje za rasturenu porodicu…

PROČITAJTE ODLOMAK 

OD ISTOG AUTORA PROČITAJTE I: Nebo je svuda

GODINA IZDANJA: 2015

BROJ STRANA: 332

FORMAT: 13 x 20 cm

PREVELA: Jasmina Marković Karović

 

 

1 рецензија за DAĆU TI SUNCE, Džendi Nelson

  1. lukaluci

    Najbolja knjiga koju sam pročitao za svojih, tada 15 godina. Osim što radnja stalno drži pažnju, poruka je jako bitna i drago mi je što Urban Reads vodi računa o izboru knjiga kad je u pitanju teen problematika. Pored toga što je knjiga nabolja, naslovnica je takođe najbolja (ukapiraćete u čemu je fora tek kada budete imali knjigu u rukama). Jako mi se sviđa princip hronologije tj. vreme dešavanja u knjizi. Koliko god godina da imate, bilo da ste žensko ili muško, bilo da volite ili ne volite knjige, pročitajte ovo! Ne znam šta bih još napisao a da ne spojlujem. Pssst, moram priznati da više volim Nou nego Džud.

    Džendi + UR = <3

Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Background pattern