Different is OK
Free Call 064/1250450

899.00 RSD

Svi misle da sve znaju o Libi Straut, devojci onomad nazvanoj„najdebljom američkom tinejdžerkom“. Niko se nije potrudio da pogleda iza toga, i sazna ko je ona zapravo…

Опис

Holding Up the Universe, Jennifer Niven

Svi misle da sve znaju o Libi Straut, devojci onomad nazvanoj„najdebljom američkom tinejdžerkom“. Niko se nije potrudio da pogleda iza toga, i sazna ko je ona zapravo. Nakon majčine iznenadne smrti, boreći se sa skrhanošću svoga oca i s vlastitom žalošću, pokušavala je Libi da se u svoja četiri zida nekako oporavi i nastavi dalje. I sada je spremna: za srednju školu, za susret s ljudima, za ljubav, i za svaku mogućnost koju joj život nudi. U tom trenutku shvati i koju ulogu želi da ima u srednjoj školi MVB: želim da budem devojka koja može sve što poželi.
Isto tako svi misle da poznaju Džeka Mezelina. Da, on je frajer u svakom smislu, i vrhunski vlada tom umetnošću nemogućeg ‒ da ljudima daje ono što žele, da se svugde uklopi. Ono što niko ne zna jeste da Džek ima tajnu: ne može da raspoznaje ljudska lica. Čak su mu i rođena braća stranci. On je momak koji može da rastavi i ponovo sastavi bukvalno sve, ali ne može da dokuči šta je to što ne radi kako treba u njegovom mozgu. Zato govori sebi da bude mrtav hladan: šarmiraj, budi ludo zabavan, ne dozvoli nikome da ti se približi.
I tako i radi sve dok ne sretne Libi.
Kada se njihovi putevi ukrste u okrutnoj srednjoškolskoj igri – zbog koje oboje završavaju kod školskog psihologa – Libi i Džek su oboje najpre iznervirani, a potom iznenađeni… Što više vremena budu provodili zajedno, sve manje će se osećati usamljeno. Jer ponekad kad sretneš nekoga, to promeni čitav svet. I njegov i tvoj.
„Dženifer Niven je stvorila dva nezaboravna lika i jednu ljubavnu priču koja će vam ispuniti srce.“
Publishers Weekly

„Nivenova je vrlo umešna u oblikovanju likova… Kakvo radosno čitalačko iskustvo!“
The New York Times Book Review

„Budući više priča o zaljubljivanju u sebe nego priča o romantičnom zaljubljivanju, ovaj roman će dirnuti sve one koji se bore da zavole sebe onakve kakvi jesu.“
Kirkus

PROČITAJTE ODLOMAK 

OD ISTOG AUTORA PROČITAJTE I: Na posebna te vodim mesta

GODINA IZDANJA: 2017

BROJ STRANA: 392

FORMAT: 13 x 20 cm

PREVEo: Miroslav Bašić Palković

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „ČITAV SVET NA LEĐIMA, Dženifer Niven“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Background pattern