SAJMON PROTIV ZAVERE HOMO SAPIENSA

SAJMON PROTIV ZAVERE HOMO SAPIENSA

Beki Albertali

Šesnaestogodišnjem Sajmonu, gej tinejdžeru koji još uvek nikome nije odao svoju tajnu, život se iz korena promeni kad jedan imejl vidi neko ko nije trebalo da ga vidi. U tren oka postao je žrtva ucene drugara iz razreda, koji pred njega postavlja nemoguć zahtev...
500,00 RSD 849,00
ušteda: 349,00 RSD (-41%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
Proizvod trenutno nije na stanju.

prevod: Jelena Katić Živanović

lektura: Staša Mijić

isbn: 978-86-89565-51-5

broj strana: 236

pismo: Latinica

povez: Mek

format: 13x20

godina izdanja: 2017

Simon vs. the Homo Sapiens Agenda, Becky Albertalli

Šesnaestogodišnjem Sajmonu, gej tinejdžeru koji još uvek nikome nije odao svoju tajnu, život se iz korena promeni kad jedan imejl vidi neko ko nije trebalo da ga vidi. U tren oka postao je žrtva ucene drugara iz razreda, koji pred njega postavlja nemoguć zahtev.

Da stvar bude gora, ta ucena uključuje i bojazan da će biti ugrožena i strogo čuvana privatnost dečaka Plavog, s kojim se Sajmon „naslepo“ dopisuje. Srednjoškolski život najednom postaje mnogo uzbudljiviji nego što se moglo i zamisliti, ne samo zbog promene ponašanja njegovih najbližih prijatelja već i zbog sve otvorenijeg očijukanja između njega i Plavog. Postepeno, Sajmon biva prisiljen da natera sebe da izađe iz zone udobnosti u kojoj živi, kako ga na to ne bi naterao neko drugi. Ono što ga najviše muči jeste kako to da učini a da ne ugrozi svoja dugogodišnja prijateljstva, da ostane pošten prema sebi i da pokuša da pronađe sreću s najslađim momkom kojeg je ikada upoznao.

„Dete rođeno iz ljubavi Džona Grina i Rejnbou Rovel.“ Teen Vogue

„Istovremeno neopisivo zabavno i neizrecivo tužno… Čitaoci će se ludo zaljubiti u Sajmona.“ Publishers Weekly

„Smešan, dirljiv i emotivno zreo.“ Kirkus Reviews

Uz ovaj naslov kupljeno je

Iz istog žanra