KRALJEV KAVEZ (CRVENA KRALJICA 3)

KRALJEV KAVEZ (CRVENA KRALJICA 3)

Viktorija Ejvjard

U ovom nastavku romana Viktorije Ejvjard, koji oduzima dah, svaki savez ikada sklopljen biće na teškom iskušenju. A kada nestanu iskrice munjobacačice, ko će osvetliti put pobunjenicima?
999,00 RSD
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

prevod: Miroslav Bašić Palković

lektura: Staša Mijić

isbn: 978-86-89565-49-2

broj strana: 404

pismo: Latinica

povez: Mek

format: 13x20

godina izdanja: 2017

King's Cage, Victoria Aveyard

U ovom nastavku romana Viktorije Ejvjard, koji oduzima dah, svaki savez ikada sklopljen biće na teškom iskušenju. A kada nestanu iskrice munjobacačice, ko će osvetliti put pobunjenicima? Mer Barou je sada zatvorenica, nemoćna bez svojih munja. Uhode je sopstveni gresi. Živi u milosti momka koga je nekada volela, momka sazdanog od laži i izdaje.

Sada kada je kralj, Mejven Kalore nastavlja da plete mrežu koju je započela njegova pokojna majka, u pokušaju da preuzme kontrolu nad svojom zemljom – i svojom zarobljenicom. U palati, Mer je sputana okovima od nemog kamena, ali njena nekadašnja grupa od novog soja i Crvenih i dalje se organizuje, vežba i raste. Pripremaju se za rat, nevoljni da i dalje ostanu u senci. A Kala, prognanog princa koji pretenduje i na tron i na Merino srce, ništa neće zaustaviti da bi je vratio.

Kada krv krene na krv, sposobnost na sposobnost ‒ možda ne ostane niko ko može ugasiti vatru.

Od iste autorke

Iz istog žanra