RAZMRSI ME (SMRSKAJ ME 2)

RAZMRSI ME (SMRSKAJ ME 2)

Tahere Mafi

Džulijet je pobegla u Utočište Omega. To mesto je sklonište za ljude poput nje – ljude koji imaju dar – ali je i glavni štab pokreta otpora. Napokon može da se oslobodi Reuspostave i umakne njihovoj nameri da je iskoriste kao oružje, i može slobodno da voli Adama. Ali nikada se neće osloboditi sopstvenog smrtonosnog dodira. Niti Vornera, koji je želi više nego što je Džulijet mislila da je moguće...
899,00 RSD
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

prevod: Jelena Katić Živanović

lektura: Staša Mijić

isbn: 978-86-89565-39-3

broj strana: 398

pismo: Latinica

povez: Mek

format: 13x20

godina izdanja: 2016

Unravel Me, Tahereh Mafi

tik-tak tik-tak tik-tak tik-tak tik-tak

Rat samo što nije počeo. Džulijet je pobegla u Utočište Omega.To mesto je sklonište za ljude poput nje – ljude koji imaju dar – ali je i glavni štab pokreta otpora.

Napokon može da se oslobodi Reuspostave i umakne njihovoj nameri da je iskoriste kao oružje, i može slobodno da voli Adama. Ali nikada se neće osloboditi sopstvenog smrtonosnog dodira. Niti Vornera, koji je želi više nego što je Džulijet mislila da je moguće.

U uzbudljivom nastavku romana Smrskaj me, Džulijet se nalazi na životnoj prekretnici – mora da se odluči između onoga što želi i onoga što smatra ispravnim. Možda i da se suoči sa izborom između želje svog srca i Adamovog života.

Od iste autorke

Uz ovaj naslov kupljeno je

Iz istog žanra