MRAČNO DOBA (USPON CRVENOG 5)

MRAČNO DOBA (USPON CRVENOG 5)

Pirs Braun

Posle deset godina borbe, Republika koju je osnovao Darouu je okrenula leđa. Sa svojim odmetnutim legijama, on vodi očajnički rat za Merkur, jednako protiv starog neprijatelja koliko i protiv starih saboraca koji u njemu vide novog tiranina u nastajanju...
1.400,00 RSD
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

prevod: Miloš Petrik

lektura: Staša Mijić

isbn: 978-86-89565-92-8

broj strana: 712

pismo: Latinica

povez: Mek

format: 13x20

godina izdanja: 2020

Dark Age (Red Rising Saga 5), Pierce Brown

Posle deset godina borbe, Republika koju je osnovao Darouu je okrenula leđa. Sa svojim odmetnutim legijama, on vodi očajnički rat za Merkur, jednako protiv starog neprijatelja koliko i protiv starih saboraca koji u njemu vide novog tiranina u nastajanju. Lisander od Lune odlučan je u nameri da ujedini preostale Zlatne. Može li se klupko zavađenih zmija pretvoriti u nepobedivu neman sa mnogo glava? Vladarka Republike, Mustang, previše je obuzeta političkim igrama svojih protivnika da bi primetila fatalnu zaveru koju oko nje pletu novi i stari protivnici. Paks i Elektra, deca veterana Urlikdžija, moraju da sarađuju sa svojim otimačima kako bi osigurali nadu u kakvu-takvu slobodu. A Lirija od Lagalosa nalazi se u središtu intrige koja može potpuno da poremeti ravnotežu sile na Marsu, odlučnom uporištu Crvenih.

Pirs Braun plete novo klupko političkog trilera i vojnog SF-a. Kako će se njegovi akteri raspetljati, i ko će, na kraju ostati u životu?

Iz istog žanra