GVOZDENI ZLATNI (USPON CRVENOG 4)

GVOZDENI ZLATNI (USPON CRVENOG 4)

Pirs Braun

Prošlo je deset godina otkako je Darou prešao put od Crvenog marsovskog rudara do Zlatnog ratnika i vojskovođe Zajednice. Sada je ArhiImperator flote novorođene Republike, ali to ga neće poštedeti teškoća...
999,00 RSD 1.199,00
ušteda: 200,00 RSD (-17%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

prevod: Miloš Petrik

lektura: Staša Mijić

isbn: 978-86-89565-69-0

broj strana: 562

pismo: Latinica

povez: Mek

format: 13x20

godina izdanja: 2018

Iron Gold, Pierce Brown

Prošlo je deset godina otkako je Darou prešao put od Crvenog marsovskog rudara do Zlatnog ratnika i vojskovođe Zajednice. Sada je ArhiImperator flote novorođene Republike, ali to ga neće poštedeti teškoća. Rat u Središtu još nije okončan, mir sa Rubom je krhak, a Darou i njegova supruga, Vladarka Republike, suočavaju se sa unutrašnjom opozicijom.

Dok stari saveznici postaju protivnici, a nove pretnje se pomaljaju sa neočekivanih strana, Darou će biti postavljen pred dilemu: biti otac jednom sinu, ili celoj Republici?

U isto vreme, Crvena izbeglica iz marsovkih rudnika, Lirija, kuša gorke plodove slobode koju nije tražila, vrhunskog Sivog provalnika Efraima potraga za poslom vodi na neočekivanu stranu, dok poslednji izdanak Zlatne loze Luna, Lisander, ima sve manje strpljenja za skrivanje i životarenje na koje ga je osudio osramoćeni mentor Kasije. Sve troje će biti upleteni u igre moći koje prete da svojim ishodom obuhvate ceo sunčev sistem.

Uz ovaj naslov kupljeno je

Iz istog žanra